Kategóriák
Blog [17]
Divat & szépségápolás [10]
Egyetemi élet & tanulás [0]
Étel/ital [0]
Film [2]
Fotók [0]
Gondolatok [7]
Humor [9]
Linkek [15]
Érdekes oldalak
Idézetek [13]
Rajz [2]
Szórakozás [7]
Számítástechnika [2]
Zene [7]
Művelődés [0]

Keresés

Block title

Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS


...


Csütörtök, 2024-03-28, 20:22:11
Nyitólap » 2010 » Június » 09
Rájöttem, hogy több féle szerelem létezik. Nem azért jöttem rá, mert úgy érzem, hogy most szerelmes vagyok és most ez másabb, mint máskor...
Én egyszer voltam igazán szerelmes eddig. Akkor azt éreztem, hogy "érte" bármit megtennék. Úgy gondolom, hogy az igazi szerelem önzetlen. Képes lettem volna lemondani róla akkor, ha tudom, hogy egy olyan lánnyal jönne össze, ki jobb, mint én. Akivel boldogabb lehet. Képes lettem volna lemondani az én boldogságomról az ő boldogságáért cserébe. Persze nagyon fájt volna, de megtettem volna.
De csakis ebben az esetben. Ha esetleg úgy látnám, hogy a "másik lány" semmivel sem jobb nálam, akkor harcolnék a fiúért.
Én így éreztem akkor, amikor először voltam szerelmes. A fiú nagyon jó volt, meg aranyos, kedves. Jó személyisége volt. Nem olyan srác, akibe első látásra beleszeretnek a csajok, de nekem például valamilyen szinten ő egy idál volt. Ettól függetlenül, néha okoztunk egymásnak fájdalmat, de azt hiszem, hogy azt mindig csak akaratlanul.
Pár napja valaki olyant mondott, amiből rájöttem, hogy n............... (újabb gondolat-fordulat a fejemben)......................
Azt akartam írni most, hogy vannak olyanok, akik például megcsalják a párjukat. Erre a párjuk lehet azt gondolja: na, ha te megcsaltál, akkor én is megcsallak. Elvégre kölcsön kenyér vissza jár, nem?
Vagy egy másik eset: adott egy fiú + egy lány
A lány hisztis, durva.  Ha mindenért hisztizik, az konfliktusokhoz fog vezetni. Néha a csajszi flörtöl más pasikkal is. Szemezget és hasonlók.
A srác tűr, tűr egy ideig, majd hirtelen úgy dönt egy buliban, hogy elkezd ismerkedni egy csajjal. és BUMMMM..... Elcsattan egy csók + egyéb... És máris kész a megcsalás.
És ez csak azért volt, mert nem érezte egészen jól magát a kapcsolatban. Nem is biztos, hogy lelkiismeretfurdalása lesz utána, hiszen ha a csaja is flörtölget mással, akkor ő miért ne tehetné?
..... ezt akartam írni akkor, amikor elkezdtem írni az n................ -t.... aztán jött a fordulat a fejemben.
Talán ők akkor nem is szeretik igazán egymást. Valamilyen szinten kötődnek egymáshoz biztosan, talán még szeretik is egymást, de nem úgy, ahogy kellene.
Vagy tényleg 1000+1 féle szerelem van és mindenki máshogy éli meg? Más érzéseket vált ki belőle? Máshogy kezeli? Máshogy él a szerelem időszaka alatt, mint ahogyan én élnék? Más dolgokra lenne képes? Amelyekre én talán nem (pl. megcsalás)?

(.... majd még folytatom ezt az írást + szépítek rajta.....)
Kategória: Gondolatok | Megtekintések száma: 696 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-06-09 | Hozzászólások (0)

Menü

Szerinted?
Milyen gyakran látogatod az oldalam?
Összes válasz: 28

Mentett bejegyzések

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék, kozmetika
  • Bézs G. Aléria

  • Copyright MyCorp © 2024