Kategóriák
Blog [17]
Divat & szépségápolás [10]
Egyetemi élet & tanulás [0]
Étel/ital [0]
Film [2]
Fotók [0]
Gondolatok [7]
Humor [9]
Linkek [15]
Érdekes oldalak
Idézetek [13]
Rajz [2]
Szórakozás [7]
Számítástechnika [2]
Zene [7]
Művelődés [0]

Keresés

Block title

Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS


...


Szombat, 2021-05-15, 19:54:42
Nyitólap » Blog
Ezt az anyagot kell rendeljem:
9957
(5 m=50 lej)

Új anyag:
11066
5 m = 50 lej

Tömővatta:
525598
(42 lej/kg)
0745-577945
Hobby flora SRL
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 898 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2013-03-29 | Hozzászólások (0)

Betűtípusok:
- GeosansLight
- freestyle script

unnie
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 745 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2013-03-28 | Hozzászólások (0)


Először is összeszedtem neked pár darabot, amelyeknek a szabását érdemes megfigyelned és alkalmaznod, íme: 

Kis mell esetén érdemes trükkös felsőrészeket hordani, különösen a mellrészen elhelyezett különböző fodrok, rátétek, bővebb, lágy szabás előnyös. A denevérujjú, bő felsők is nagyon jók, ha egyébként nem széles a felsőtested, ez akár keresztben csíkos is lehet. Nem tudom csípő terén hogy állsz, de ha nem túl széles, akkor bátran viselj ezekhez a felsőkhöz ceruzaszoknyát, hagymaszoknyát, vagy tulipán szabást akár, de ha szélesebb, akkor érdemes megpróbálkoznod egy A-vonalú darabbal. Érdemes azon a részünkön viselni a legélénkebb, legfeltűnőbb darabokat, amely a legelőnyösebb, tehát ha a felsőtested szerinted jobban mutat, mint az alsó, akkor inkább a felsőrészeid legyenek feltűnőbbek, de ha az alsótested arányosabbnak találod, akkor ott viseld inkább a szembetűnőbb darabokat. 

Télen próbálj olyan kabátokat viselni, amelyeknek mellrészen széles kihajtója vagy egyéb rátétje, díszítése van. Ha elég magas vagy, akkor legyen nyugodtan hosszabb fazon, de ha alacsony vagy, akkor ne legyen hosszú, épp csak annyira, amennyire szükséges (a derekadat melegítse és hasonlók). A kis mellűek egyik alap eszköze a szép, kidolgozott kiegészítőkben rejlik, különösen a nyakláncokban. Hogyha egyszerűbb felsőrészt viselsz, akkor mindig dobd fel valami szép hosszú vagy rövid nyaklánccal, viszont figyelj oda arra, hogyha már több fodor is van a felsőn, akkor ne díszítsd túl, ilyenkor néha jól jöhet, ha nyaklánc helyett szép, nagy gyűrűt viselsz. Kerüld a tapadós felsőket! Ha ilyet veszel fel, akkor vegyél rá egy szellős, könnyű, bővebb inget. A bővebb alatt nem azt értem, hogy krumpliszsák, hanem egyszerűen, szépen lágyan leomló, akár egy vízesés. :) 

A bikinik esetén nagyon tudom neked ajánlani a mellrésznél szintén fodros felsőt, az egyszerű csík szabás valószínűleg jól fog állni. Én pont a napokban láttam a tökéletes kis mellűeknek javasolt bikinifelsőt a Women's Secretben és még leárazás is van, ha teheted, érdemes meglesni, van több színben és mintában is. Ezen kívül hordhatsz push up melltartókat is, de ne a klasszikus melltartó formájúakat, inkább a kicsit ívesebben szabottakat. Ez az ív lehet akár a háromszög bikinire hajazó, hosszított, nyakbakötős fazon, vagy figyeld meg a mellékelt ruháknál a halvány csíkos bikinifelső szabását, amely kicsit felfelé ível, ez teltség hatását kelti, amely jól jön a mellednél. Néhány szót róluk: mint látod maxiruhák és klasszikus midi hosszúságúak ugyanúgy szerepelnek. Nagyon jó, hogy magas vagy, ezért csodásan állnának a maxi ruhák, használd ki, nagyon feltűnő, szép és drámai hatást tudsz elérni. Nem csak különleges eseményekre érdemes, a hétköznapokban is viseld az egyszerűbb anyagú darabokat.

Az első ruha a fodros mellrész miatt érdekes, illetve a deréknál elhelyezett öv jellegű sötétebb anyagbetét is jól alakít optikailag. A második ruhát push up melltartóval vedd fel, kicsit 50-es évek jellegű a hatása. A harmadiknál a fő szempont a lazaság és anyagtöbblet a mellrésznél. A negyedik, narancssárga miniruha esetén mindenképp vegyél fel valami jó nyakláncot, hiszen, ha nem vigyázol a nagyon egyszerű, egyenes szabása miatt fiúsnak tűnhetsz benne. Viszont megfelelő kiegészítőkkel csodát lehet tenni. A maxiruháknál is ugyanazok a szempontjaink: választhatsz mellnél díszesebb, fodrosabb darabokat, vagy kivágottabb darabokat is.

Az alsó, első ruha szabásával nem tévedhetsz, a mellfodrok megbízható barátaid. :) A második ruhát abban az esetben ajánlom, hogyha a hasad arányos a többi részeddel, tehát nem kifejezetten nagy, mert a végén még kismama hatást érhetsz el. Viszont bátran alkalmazd a pánt nélküli ruhákat is, csak figyelj oda, hogy a mellrésze itt is ívesebben szabott legyen (tehát nem egyenes vonalban van levágva, hanem kicsit ívesebb, szív kivágású - remélem látod mire gondolok). Az utolsó ruha szintén a feltűnő mellrész miatt tud jól állni, az ilyen nyaknál látható díszítéseket minden darabnál keresheted, ez igazán a kis mellűeknek tud jól állni. 

A melltartó szabását érintő kérdésről: természetesen a bikini felsőre értettem. Ha megfigyeled az előző linkemben az utolsó előtti melltartót, láthatod, hogy a kosara nem lefelé ível, ahogy szokott, hanem felfelé (egyébként lehet másmilyen irányú, fazonú is, a hangsúly azon van, hogy kicsit trükkösebb szabása legyen).


Ha neked is tanácsra van szükséged, akkor látogass el erre a fórumra:
... jérce-forma tanácsot ad neked! :)

Kategória: Blog | Megtekintések száma: 1160 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-07-12 | Hozzászólások (0)

Mostanában nagyon foglalkoztat a testmozgás és az, hogy formáljam az alakom. Kb 3 hétig tornásztam itthon, de aztán valahogy kimaradt. Most azt tervezem, hogy ha jobb idő lesz, akkor elmegyek futni. Az nagyon jó lesz, hiszen azzal jól tudnék fogyni és formálni az alakomat. Remélem kitartóbb leszek. Ha minden igaz, akkor segítségemre lesz Timike és talán Beti is ebben, mert már nekik is eszükbe jutott a futás. 
Hátha:)


A neten keresgélve találtam egy jót. A kiemelt rész nagyon tetszett:)))

- Ne szökdécseljünk, ne lépjünk túl nagyokat, inkább "csoszogjunk", "tipegjünk"!
- Ne emelgessük meg elöl a térdünket, és hátul a sarkunkat!
- Teljes testünket használjuk az előre haladáshoz, karunk is dolgozzon, főleg dombnak fölfelé, és a lábunk inkább csak alátámasztásra szolgáljon. (A comb egy nagy izom, ami hamar kifárad. Ha ezt érezzük, fokozzuk a karmunkát!)
- Levegőt lehetőleg az orrunkon át vegyünk, nyugodt tempóban. Ha zihálnánk, csökkentsük a tempót.
- Ne zavarjon minket, ha elsuhan mellettünk egy kismama a babakocsijával, vagy egy nénike a járókeretével. :)
- Ha van pulzusmérőnk, annak segítségével tartsunk egyenletes tempót az életkorunknak megfelelő zsírégető pulzustartományban.
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 585 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-04-15 | Hozzászólások (0)

Kategória: Blog | Megtekintések száma: 1305 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-02-07 | Hozzászólások (0)

Kategória: Blog | Megtekintések száma: 1078 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-02-07 | Hozzászólások (0)

Anyukám megtalálta a babanaplóját. Vagyis az enyémet:)
 Sok érdekesség nincsen benne. Leginkább orvosi papírok. Természetesen azért néhány érdekességet mégis találtam benne.
Például, hogy az első fogam 8 hónapos koromra nőtt ki.
Az első önálló lépéseim 1991 január 5-7.-én voltak.
Túlérzékenynek bizonyultam a tehéntejre, és az ahhoz hasonló ízektől öklendeztem, de minden más tejet szerettem.
A magasságom a 3. hónaptól kezdett eltérni az átlagostól. A táblázat szerint átlagosnak mondható 57,9-63,9 cm és én 65 cm voltam.
A súlyom 1 év és 3 hónap után tért el az átlagostól. 9,6 - 11,7 kg és nekem 12,5 volt a súlyom:) De mivel hosszabb voltam az átlagosnál, ezért lehetséges, hogy nem volt olyan vészes, hogy súlyosabb vagyok a többi babánál. Bár végig duci baba voltam:)) de ha jobban megfigyeljük, akkor a legtöbb kisbaba ducika:)
1,6 évesen vittek először tüdőgyulladással az orvoshoz, majd később a maduláimmal.
Azóta többször voltam kórházban a torkom miatt, míg kivették a manduláimat. Azóta egészséges vagyok, mint a makk :P
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 578 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-01-31 | Hozzászólások (0)

Ezt a képeslapot készítettem a barátomnak valentin napra.
Lehet, hogy egy picit előre siettem, de készítettem még az egy éves fordulónkra is egy képeslapot és a szülinapjára is. Mindkettő májusban lesz. Majd teszek fel képeket azokról is:)


Kategória: Blog | Megtekintések száma: 1155 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2011-01-28 | Hozzászólások (0)


Már évek óta, ha a nagymamámnál vagyok, akkor tüsszögök, fújom az orrom. Ez nincs mindig így, leginkább akkor, ha a házban vagyok. Nem jön elő egyből az allergia. El kell teljen néhány nap addig, amíg előjön.
Voltak időszakok, főleg télen, amikor éjjelente nagyon nehezen aludtam. Nehezen szuszogtam, az orrom bedugult...
Nagymamám a tollúra tippelt, de itthon is tollú párnán alszom, szóval nem lehet az. A tyúkokkal is barátkoztam sokat, szóval valóban nem a tollú a hibás:)
Rengeteget gondolkodtam azon, hogy mire lehetek allergiás. Valami olyan kell legyen, ami falun van (gondoltam én), hiszen én városban lakom és itthon semmi bajom nincsen. Valamilyen állatra vagyok allergiás? Vagy virágporra? De akkor miért vagyok betegebb télen, mint nyáron?
És ekkor össze állt a kép... Mivel nyáron, ha kimegyek a házból, akkor jobban leszek és télen betegebb vagyok (amikor több időt töltök a házban), így azt sütöttem ki, hogy valami a házban okoz allergiát nekem.
Persze ennél többre nem jutottam.... egészen mostanáig.
Egy ideje ruha-molyok vannak nálunk. Itt élősködnek a szemetek:) Vettünk is naftalint, aminek nincsen túl jó illata. Nem is zavarna a szag, de a ruhák is átveszik. Na de ez egy másik téma...
Egyik nap új paplan huzatot cseréltem, aminek egy kicsit naftalin szagja van. Azóta, ha lefekszem aludni, vagy ha betakarózom, akkor kisit berekedek, tüsszentek néhányat... Szóval.. kiderült, hogy a naftalinra vagyok allergiás. Nagyim is tartott naftalint a szekrényében, bár annak a szagát nem éreztem a párnán, vagy a takarón.
Megoldódott a nagy rejtélyem?:) Hmm.... lehetséges:)


Kategória: Blog | Megtekintések száma: 585 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-09-05 | Hozzászólások (0)


Mi a szerelem?
Mikor érezzük, hogy szerelmesek vagyunk? Többféle szerelem is létezik?
Voltam már szerelmes. Jó érzés. Szeretek szerelmesnek lenni, még akkor is, ha ez néha szenvedéssel jár. Eddig, ha szerelmes voltam, akkor éreztem valami érdekeset belül... Édes volt, de néha édesen fájó. Nem azért, mert szenvedtem. Egyszerűen így lehet leírni ezt az érzést. Belül éreztem a nyomást... Éreztem, hogy érzek. Éreztem a tüzet, a boldogságot... Éreztem, hogy szeretek. Jó volt.
Most nem tudom, hogy mi van. Szerelmes vagyok? Hiányzik a csókja.. Hiányzik, ha nincs velem. Szomorú lennék és sírnék, ha elveszíteném... De hol van belülről az az édes nyomás? Az a bizonyos, megszokott érzés? Csak ezután jön? Vagy ez valami más szerelem? Vagy... talán nem jön egyáltalán az az érzés? Nem jön semmi?

Félek, hogy nem fogom szeretni.. félek, hogy nem fogom érezni a szerelmem iránta.
Vagy talán valami erősebb, másabb érzelem van kialakulóban? Ezért nem érzem a "régi" szerelmet? Mi történt? Mi történik? Mi fog történni...?

Néha azon kapom magam, hogy az kívánom: bárcsak azt érezném iránta, amit ő irántam.
De mit is érez ő irántam?
Pontosan én sem tudom.. Azt hiszem többet... Erősebbet.

Akik nem voltak soha szerelmesek és kérdik, hogy: mi a szerelem? Milyen érzés?
Ezt a választ kapják: ha majd szerelmes leszel, akkor tudni fogod.
Azt hiszem, hogy most nekem is le kell vonnom ebből a következtetést: ha szerelmes leszek, akkor tudni fogom biztosra. Lehet, hogy többféle szerelem van, de ettől függetlenül fogjuk tudni, hogy mikor vagyunk szerelmesek és mikor nem.Jó, hogy megpróbáltam leírni, megfogalmazni ezt... Azt hiszem, hogy már egy kicsit tisztábban látom a dolgokat... Már csak egy kérdés foglalkoztat: mikor leszek újra, tagadhatatlanul, 100%-osan szerelmes?

Kategória: Blog | Megtekintések száma: 529 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-05-25 | Hozzászólások (0)k l i k k e l j   a   k é p r e


Kategória: Blog | Megtekintések száma: 562 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-05-16 | Hozzászólások (2)

Ha kedd, akkor buli. Legalábbis egészen 3 héttel ezelőttig így volt. Aztán történt a kis "baleset", és azóta nem érvényes nálam ez a mondás. Tegnap semmi kedvem nem volt elmenni bulizni, de Paula nagyon hívott és kicsit szomorkásnak is éreztem a hangját, ezért végül elmentem.. Elég unalmas volt a buli. Háromra haza is akartam jönni, de senki nem akart még eljönni, így valamikor 3 után egyedül elindultam haza. Végigkopogtattam az utcákon, aztán végre haza értem.

Jelenleg süt a nap kint, csak az a gond, hogy van néhány felhő az égen.
Azon gondolkodom, hogy kéne napozzak megint egyet, de amerről a szél fúj, ott egy csomó felhő van. Napozhatnékommmmmm vaaannn:)
Közben azon gondolkodom, hogy ha szombaton megyünk kirándulni és megtartjuk a tesóm szülinapját, akkor mibe is menjek. Valami olyan cucc kéne, ami csajos is, de kirándulni is lehet benne. Hmm....
Vagyis inkább a cipővel van gondom, mert ruhára van ötletem, csak azzal nem nagyon talál a rózsaszín sportcipőm :D Ha fekete lenne a cipő, akkor még jól is nézne ki az egész. Nah mindegy.. majd körülnézek a cipős szekrényben.
I said to the sun: "good mornin' sun! rise and shine today" ☼ it's a good day from mornin' till night ♪♫
Peggy Lee - It' a good day
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 475 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-05-12 | Hozzászólások (0)


FILM
Hachico - A Dog's Story
A tegnap láttam egy jó filmet. Nagyon megható volt. El is sírtam magam rajta.
Egy kutyáról szólt, aki mindig kikísérte a gazdáját a vasútállomásra, amikor az dolgozni ment. Kikísérte, majd haza ment. Később pedig, délután 5-re újra vissza ment és várt, amíg a vonat beért az állomásra. Hosszú időn át így várta a gazdáját, mígnem egy nap a gazdája nem jött... Meghalt...
Ettől függetlenül a kutya még 9 évig várta vissza a gazdáját. Minden nap kiment az állomásra és várta... és várta, és várta.... Ameddig élt, addig várta. Ha esett az eső, ha sütött a nap, ha a hó hullott... Csak várta....és újra csak várta.....

Kategória: Blog | Megtekintések száma: 648 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-05-08 | Hozzászólások (0)

Már egy ideje nem írtam ide és ez alatt az idő történt velem egy s más. Jó és rossz dolgok egyaránt. 

A jó dolgok közé talán oda lehet sorolni a jó bulikat, az új barátokat. Azt, hogy barátom lett és azt is, hogy Timikének is lett barája, aminek én tényleg nagyon örülök. Jó dolog az is, hogy olyan embereket ismertem meg az egyetemen, akik nagyon rendesek hozzám és azt hiszem, hogy a legtöbb helyzetben számíthatok rájuk. Sajnos van 1-2 olyan ember, akiről akkor derült ki igazán, hogy számíthatok rá, amikor a rossz dolgok történtek.

A múlt héten olyan dolog történt velem, ami nagyon rossz számomra. Soha nem akartam, hogy az megtörténjen és le is néztem azokat az embereket, akikkel megtörtént....... Nagyon szégyelem magam miatta. Persze, ebből én is tanultam és ha belegondolunk, mindennek két oldala van: jó és rossz, pozitv és negatív.. Szóval ennek a dolognak is volt pozitív oldala...

Gondolkodom, hogy még mit írhatnék, de most valahogy nem jönnek a szavak. Egy csomó gondolat van a fejemben... Nehéz őket mondatokká formálnom.
Talán majd legközelebb hosszabb és értelmesebb bejegyzést írok.. addig is páá:)


Kategória: Blog | Megtekintések száma: 451 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-05-02 | Hozzászólások (0)

Már több emberkének is a hi5-ján megfigyeltem, hogy van egy "sztár-hasonmás" betéve. Elhatároztam, hogy kiváncsiságból én is feltöltök egy képet és megnézem kihez hasonlíthatok. Tudtam, hogy van valami kínai, japános bennem, de azért az eredmény megdöbbentett:) A legtöbb sztár, akihez hasonlított a program egy japán híresség.
Kategória: Blog | Megtekintések száma: 2304 | Hozzáadta: Kata | Dátum: 2010-03-19 | Hozzászólások (0)

1 2 »
Menü

Szerinted?
Milyen gyakran látogatod az oldalam?
Összes válasz: 28

Mentett bejegyzések

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék, kozmetika
  • Bézs G. Aléria

  • Copyright MyCorp © 2021