Kategóriák
Blog [17]
Divat & szépségápolás [10]
Egyetemi élet & tanulás [0]
Étel/ital [0]
Film [2]
Fotók [0]
Gondolatok [7]
Humor [9]
Linkek [15]
Érdekes oldalak
Idézetek [13]
Rajz [2]
Szórakozás [7]
Számítástechnika [2]
Zene [7]
Művelődés [0]

Keresés

Block title

Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS


...


Csütörtök, 2024-03-28, 16:29:57
Nyitólap » 2010 » Február » 4 » Az első korcsolyázás
12:28:24
Az első korcsolyázás
A tegnap a húgommal elmentünkkorcsolyázni. Nég soha életemben nem korcsolyáztam a jégen. Korcsolya volt a lábamon kisebb koromban, de többnyire itthon húztam fel és kicsit sétáltam benne :D Görkorizni se tudok, pedig az gyakrabban volt a lábamon.

nullSzóval a tegnap elhatároztuk a húgommal, hogy elmegyünk korcsolyázni. Az volt a gond, hogy nem tudtuk pontosan, hogy mennyit kell fizetni. A húgom körbetelefonálta néhány ismerősét és megtudtuk, hogy 4 lej a belépő és 5 lej a korcsolya bérelés:) Már csak pénzt kellett kérjünk anyumtól, de miel tudtam, hogy most nem nagyon van, én nem eröltettem. A húgom persze addig-addig kérte, hogy a végén kaptunk pénzt. Szóval útra keltünk.
Odaértünk és kiderült, hogy 4 lej a belépő 18 éven aluliaknak. 18 éven felülieknek pedig 6 lej. Pénzünk meg nem volt elég, szóval gondolkodtunk mit is tehetnénk. Végül egy kis srácot kértünk meg, hogy vegyen nekünk két 4 lejes jegyet. Na, meg is vette, de nem gondoltuk, hogy a jegyen írja, hogy 4 lej :D Szóval kicsit szívás volt. Reméltem, hogy majd nem veszik észre. Béreltünk két korcsolyát is és bementünk. A jegyszedő persze észre vette, hogy 4 lejes jegyünk van. Mondta is, hogy jó nagy kislányok vagyunk :D De beengedett. Hurrá! :P Valahogy felhúztuk a korcsolyát és elindultunk. Már ott, a padoknál is elég bizonytalanul álltunk. Nem tudtuk mi lesz majd a jégen. Nagy nehezen lementünk a jégre, de nagyon fura volt. Nem arra számítottunk. Nagyon, nagyon, nagyoooonnnn csúszós volt :D Még szerencse, hogy a pálya körül volt egy korlátféleség. Egy ideig ott mentünk körbe. Közben egy másik csajszi is jött arra az egyik barátnőjével. A csajszi barátnője kitalálta, hogy fogja meg a csajszi a kezét és úgy menjenek körbe. Én meg megkéreztem, hogy: én is emgfoghatom? Mondta, hogy igen. Éstulajdonképpen innen kezdődött a korcsolya-óra :D A húgom nem mert velünk jönni, ő még ment körbe.
A végére már egész jól belejöttünk. Összebarátkoztuk egy kicsit a csajokkal is. Kb 4-en vagy 5-ön voltak. Jól szórakoztunk. Még a végén a kabátomat is le kellett vegyem , úgy belemelegedtünk a korcsolyázásba:)
Szóval. Szó ami szó, jól telt. Valószínű, hogy még fognak minket látni korcsolyázni:)
Kategória: Szórakozás | Megtekintések száma: 837 | Hozzáadta: Kata | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü

Szerinted?
Milyen gyakran látogatod az oldalam?
Összes válasz: 28

Mentett bejegyzések

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék, kozmetika
  • Bézs G. Aléria

  • Copyright MyCorp © 2024